interfloor_dynamic_concrete_vinyl_id_74920210426150837.webp

Betonlook PVC of vinyl vloer

Een betonlook vloer in jouw huis maakt het interieur helemaal af. Het is geen koude en kille bedoeling, beton op de vloer is juist stoer en warm door de ruwe en natuurlijke uitstraling.

Oké, een échte betonnen vloer is misschien letterlijk een beetje koud aan je voeten. De combinatie met een vloerverwarming is namelijk niet aan te raden in verband met de werking van het beton door de warmte. Hierdoor is er een grotere kans op eventuele scheuren en dat wil je niet! Dan is een gietvloer met betonlook een goede, maar dure, oplossing.

Net zo mooi is een PVC vloer of vinyl met betonlook. Voordeel van een PVC vloer is ook dat het onderhoudsvriendelijk is. Ideaal met kinderen of een viervoeter in huis. Het kan niet alleen tegen een stootje, maar kan ook goed tegen water. PVC is dus geschikt voor in veel ruimtes van het huis: de hal, de eetkamer of de keuken. Ook vinyl met een betonlook dessin biedt uitkomst. Vinyl kun je namelijk tot vier meter kamerbreed leggen, dus naadloos! Dan heb je helemaal die beton- of gietvloer look! Maar dan wel met het praktische van vinyl.

Betonlook op de vloer combineer je met natuurlijke en zachte materialen. In de keuken met houten keukenkastjes. Leg in de woonkamer een wollen vloerkleed op de betonlook vloer. Kies in de eetkamer voor een mooi linnen tafelkleed om een mooi contrast te creëren met de vloer. Zo zie je maar: betonlook en zachte materialen zijn de juiste match!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
gesloten

18:00
18:00
18:00
21:00
17:00

Jouw Decokay